Gratis frakt över 1.500 kr. Vi förtullar!
NYHET!
-40%
HemBilarEldrivna bilarEldrivna bilar Drift
Skriv produktblad

UDI Fluidfire Speed - Gyro 4WD 1:16

Handla nu, dela upp eller betala senare. Walley Läs mer
kr 599,-
997| 997,-
3|479|189
ArtikelID: 64044, Produktnr: UD1609
LoadWalleyWidget
Produktinfo
Rekommenderade tillbehör
Delar
Tipsa en vän
Recensioner

Produktinformation

ESP Gyrostabilisering
Metalldifferential
Metalldämpare
4WD
Fram och bakljus
UDI har verkligen träffat målet med sin 1:16-serie. Perfekta instegsmodeller i praktisk storlek där du får mycket bil för pengarna! Detta är en perfekt bil för nybörjaren, men erbjuder också mycket roligt för den mer erfarna. UDI Fluidfire levereras som standard med metalldiff, metalldämpare som är tillval på övriga modeller. Bilen är utrustad med 2,4G radio, 4WD, lampor, 2s Li-Ion batteri och gyrostabilisering. Och kanske bäst av allt, den är redo att köras ur lådan!

Rekommenderade tillbehör

PS! Produkten kan skilja sig från videon.Läs merKlippet har lagts till som relevant information till produkten, men är inte nödvändigtvis identiskt. Innehållet i en produktvideo, testvideo eller recension kan skilja sig från produkten som säljs. Det kan gälla färger, specifikationer, versionsskillnader, regionala skillnader etc. Det är produktens namn, beskrivning och bilder som du ska hantera vid köp av varan.

OK
PS! Produkttexten är maskinöversatt från norska.

Gyrostabilisering

UDI Fluidfire Speed - Gyro 4WD 1:16
Bilen är utrustad med ESP (Electronic Stability System) gyro. Detta gör den extra lekfull och rolig att köra, speciellt på driftdäck. Gyrot kompenserar när bilen kastas och du kan justera hur mycket den ska verka på ESP-omkopplaren på handkontrollen. Att driva blir galet kul!


Fantastiska funktioner

Bilen är utrustad med framljus och röda bakljus. Strålkastarna skiljer sig från andra bilar genom att man kan ändra olika lägen. Förutom normalt vitt ljus i mitten finns det även en röd ljusring runt. Här kan du välja ett läge som också gör att bilens visuella uttryck ändrar karaktär i stor utsträckning. Radion har en annan trevlig funktion. Den ger feedback via röda och gröna lysdioder om signalstyrkan, och ger varningar när batteriet i styrenheten eller bilen börjar bli nästan tomt.Paketet innehåller

I kartongen medföljer allt du behöver för att köra. Bilen, 2,4G radiosändare, bruksanvisning, laddare, Li-Ion batteri och grundläggande verktyg. Det enda du behöver utöver att köra är 4x AA-batterier till sändaren.

Specifikationer

Radio2,4G
Batteri7,4V Li-Ion
Körtid15 - 20 Minuter
Toppfart30+ Km/h
Laddningstid150 Minuter
Längd36 Cm
Bredd16 Cm
Höjd10 Cm


UDI Fluidfire Speed - Gyro 4WD 1:16

Rekommenderade tillbehör

Varta Industrial Pro AA batterier - 4stk
3|938|4
kr 29,-
UDI Breaker Speed / Drift - Gyro 4WD 1:16
3|247|189
kr 997,-
-43%
2s 1200mAh - Batteri för UDI Breaker / Panther
3|1755|34
kr 99,-
175| 175,-
UDI 1:16 Børsteløs oppgradering
3|5|34
kr 825,-

Produktrecensioner

Tyvärr ingen feedback om denna produkt ännu.

Ge din feedback
Produkt
UDI Fluidfire Speed - Gyro 4WD 1:16
Välj betyg
Rubrik
Produktrecension
Riktlinjer
Produktrecensioner är avsedda för att du ska dela din upplevelse med andra som söker kunskap om produkten. Irrelevant, oriktigt eller stötande innehåll kommer att tas bort.

Frågor, reklamation e.l: kontakta oss direkt
Flera tittade också på