Gratis frakt över 1.500 kr. Vi förtullar!

Moms, tull och valuta

Moms:

Välj om priserna i vår webbshop ska visas med eller utan moms. Privatkunder i Norge, Sverige och Danmark ska betala detta. Undantagen är fältpost och Svalbard.

Företagskunder föredrar att visa priser utan moms. Utöver det rekommenderar vi att du visar priserna inklusive.


Tull

För att göra det enkelt för dig sköter vi allt pappersarbete. Varorna skickas från Norge men tullklarering till Sverige hanteras automatiskt i våra system.

För dig innebär det att du får varan utan några extra kostnader eller pappersarbete efter att beställningen gjorts i vår webbutik. Ha kul och trevlig handel!

Språk: Svenska

Vi gör vårt bästa för att bli förstådda! :) Vår hemsida är ursprungligen på norska, men vi gör vårt bästa för att översätta allt till ditt lokala språk. Du kommer förmodligen ibland att kunna stöta på några knappar eller meddelanden på norska. Vi hoppas att du förstår det.

Vi har långt över 20 000 produkter i vårt utbud. För att kunna ha produktinformationen på ditt lokala språk har vi valt maskinöversättning. Vi ber om ursäkt om det ibland kan leda till konstiga ordval och meningskonstruktioner. Oftast fungerar det väldigt bra!

Gå till din lokala sida för att få sidan anpassad till ditt språk så mycket som möjligt.

Valuta

Priserna visas i den lokala valutan för de länder vi levererar till. Besök den relevanta sidan för att se priser i önskad valuta.

Valuta NOK


Valuta SEK


Valuta DKK