Gratis frakt över 1.500 kr. Vi förtullar!

Dataskydd hos Elefun

- Elefun AS följer den europeiske personuppgiftslagen, som också är gällande för näthandel i Norge, Sverige och Danmark. Detta för att säkra dina rättigheter som kund, säkra en trygg handel och god handelsupplevelse.

Enligt personuppgiftslagen måste vi be dig godkänna att vi behandlar och skyddar upplysningar om dig i vår databas. Vid köp hos Elefun bekräftar du detta godkännande. Informationen vill användas för att vi ska kunna upprätthålla våra förpliktelser mot dig.

Hur säkras din information

För att säkra din information utförs all kommunikation mellan dig och vår nätbutik krypterat med hjälp av ett så kallat SSL-säkerhetssystem. Ditt personliga lösenord lagras krypterat i vår databas, så att detta inte är läsbart för någon. Inte ens för våra anställda.

Vilken data lagrar vi

Elefun lagrar information nödvändig för sändning av varor till rätt mottagaradress, och för att sända eventuella spårningsdetaljer på mail och/eller sms.

För att ge dig en bättre användarupplevelse och presentation av relevanta produkter lagras i några fall också IP-adress och information om ditt navigeringsmönster på vår hemsida.

I våra system lagrar vi inte känslig information som personnummer och kortdetalaljer. Hantering av sådan data överlåter vi till certifikerade tredjepartsföretag som Nets och Klarna som följer mycket stränga säkerhetsregler och säkerhetsrutiner.

Vad används datan till

För att kunna behandla dina beställningar på bästa möjliga sätt kommer den informationen som är nödvändig lagras i våra system och utlånas till transportstyrelsen för leverans. Dina personupplysningar används uteslutande för att ge dig en god kundupplevelse, och vidarebefordras inte till någon utöver det som är nödvändigt för att ge dig den service du behöver i form av betalningstjänster och logistik.

Elefun erbjuder nyhetsmail som skickas ut men jämna mellanrum. Om du har registrerat ditt intresse för detta kommer du mottaga nyhetsmail på din e-postadress. Du kan när du vill avbryta denna tjänsten här.

Delas databasen med andra

Din persondata distributeras inte, och delas bara med våra tillförlitliga partners där detta är nödvändigt för att utföra betalningstjänster och försändningar av din ordrar.

Hur tar jag bort min data

Du kan till en tid se din registrerade personliga data under "Ditt konto". Skulle du önska att ditt konto tas bort, kan du göra detta under «Ditt konto / Användarupplysningar», eller ta kontakt med oss.

Tar du bort din data kommer all spårbar information om dig tas bort från våra och våra partners system. De enda detaljer som blir kvarvarande i vårt system är icke sökbara räkningsdetaljer som vi är ålagda att behålla.