Gratis frakt över 1.500 kr. Vi förtullar!

Betalning på elefun.se

- Vi erbjuder flera betalningslösningar för att göra handeln säkrare och enklaste för dig som kund. Följande är en liten introduktion till de olika betalningslösningarna och hur de bäst används.

Walley Checkout

Vår föredragna och rekommenderade betalningslösning för de flesta onlinekunder är Walley. Med Walley får du en användarvänlig och effektiv betalningsupplevelse. Walley låter dig välja mellan flera betalningsalternativ i en och samma lösning. Betala nu (kort, banköverföring och direktbetalning), Betala senare med faktura eller delad betalning. Walley erbjuder även säsongsbetonade kampanjer som du kan välja att ta del av.

Walley underlättar säkrare och enklare onlineshopping. Detta görs genom att låta kunderna ta emot varan först och betala i efterhand. Målet är att säljare och köpare över hela världen ska kunna handla med varandra - helt friktionsfritt. Du kan se villkoren och detaljerna för betalningsalternativen i detalj i varukorgen där du väljer betalningsalternativ. De tillgängliga betalningsalternativen kommer att variera något beroende på land och användare. Följande är några av de viktigaste tillgängliga alternativen.
  • Visa
  • MasterCard
  • Vipps (NO)
  • MobilePay ( DK)
  • Swish (SE)
  • Bankbetalning
  • Walley Invoice
  • Walley Credit
Walley appen ger dig full kontroll. Du kan betala och se dina köp och eventuellt välja hur du vill betala efter att ditt köp är genomfört. Läs mer om och ladda ner Walley-appen här: Walley-appen

Walley gör det enkelt för dig som kund! Om du vill lära dig mer om dem och deras betalningslösning kan du besöka deras hemsida: www.walleypay.se

Betala netto x dagar

Företagskunder med avtal för detta kan handla på kredit. När du skapar ett konto kommer du initialt att ha standardåtkomst till betalning via Walley eller kortbetalning. Vill du ha ett kreditavtal kan du kontakta kundtjänst för hjälp med detta.

Köp över disk

Vår fysiska detaljhandel finns i Grimstad, Norge. Om du besöker Norge är du naturligtvis också välkommen att bedriva din handel i våra lokaler i Grimstad. I butiken kan du använda de vanligaste betalningsmetoderna som kontanter, Bank Axept, Visa och MasterCard.

PS! Kom ihåg att kolla öppettiderna. Våra butikens öppettider är naturligtvis mer begränsade än vår webbshop.

Karta, adress och kontaktinformation här ...