Gratis frakt över 1.500 kr. Vi förtullar!

Betalning på elefun.se

- Vi erbjuder flera betalningslösningar för att göra handeln säkrare och enklaste för dig som kund. Följande är en liten introduktion till de olika betalningslösningarna och hur de bäst används.

Klarna Checkout

Vår rekommenderade betalningslösning för våra onlinekunder är Klarna Checkout. Med Klarna Checkout får du en användarvänlig och effektiv betalningsupplevelse. Med Klarna Checkout kan du välja mellan flera betalningsalternativ i en lösning. Betala nu (kort, banköverföring och direktbetalning), betala senare (faktura) och dela (delbetalning). Klarna erbjuder också säsongsbetonade kampanjer du kan välja mellan.

Klarna underlättar säkrare och enklare online-shopping. Detta görs genom att låta kunderna få varan först och betala efteråt. Målet är att säljare och köpare över hela världen ska kunna handla med varandra - helt friktionsfritt. Villkoren och detaljerna för betalningsalternativen finns i kundvagnen där du väljer betalningsalternativet.

Klarna App

Shopping blir smoooth med Klarna-appen. Klarna-appen ger dig full kontroll. Du kan handla och betala, visa dina inköp och välja hur du ska betala även efter att ditt köp är slutfört. Appen blir bättre, smartare och lättare ju mer du använder den. Enkelt och enkelt: Den låter dig shoppa som du vill betala - smoooth. Läs mer om och ladda ner Klarna-appen här

Klarna är alltid där för att hjälpa dig

Klarna erbjuder normalt dygnet runt support med trevlig och serviceinriktad personal. Dessutom har de kompletterande FAQ-sidor som kan svara på de flesta betalningsrelaterade frågor snabbt och effektivt. Gå till Klarna FAQ och support

Klarnas användarvillkor
Klarnas Dataskyddsinformation

Klarna gör det enkelt för dig som kund! Om du vill lära dig mer om Klarna och deras betalningslösning kan du besöka dem och läsa mer på deras webbplats: www.klarna.com.

Betalning med kort

Alternativt till Klarna kan du betala direkt med kort. Skandinavien är bland de platser i världen som har kommit längst med betalning med kort. Även när du betalar online. Mycket många av våra kunder föredrar kort som betalningslösning. För att säkerställa att du som kortanvändare är säker när du handlar hos oss använder vi en säker betalningslösning från tredje part från Nets .

Nets är ett IT-baserat kunskapsföretag och en ledande leverantör av elektroniska ID, betalnings- och informationslösningar. 2008 hanterade Nets 1,5 miljarder transaktioner med ett totalt belopp på 61 763 miljarder norska kronor. Koncernen har för närvarande nästan 830 anställda i Norge, Sverige och Danmark. Huvudkontoret ligger i Oslo.

Vi accepterar för närvarande kreditkortsbetalningar från VISA och MasterCard.

Betala netto x dagar

Bedriftskunder med egen avtale for dette kan handle på kreditt. Ved opprettelse av konto vil du i førsteomgang ha standardtilgang til betaling via Klarna eller kortbetaling. Ønsker du kredittavtale kan du kontakte kundeservice for å få hjelp til det.

Köp över disk

Vår fysiska detaljhandel finns i Grimstad, Norge. Om du besöker Norge är du naturligtvis också välkommen att bedriva din handel i våra lokaler i Grimstad. I butiken kan du använda de vanligaste betalningsmetoderna som kontanter, Bank Axept, Visa och MasterCard.

PS! Kom ihåg att kolla öppettiderna. Våra butikens öppettider är naturligtvis mer begränsade än vår webbshop.

Karta, adress och kontaktinformation här ...

Vinn önskelista
Presenttips 0-500
Presenttips 500-1000
Presenttips 1000-2000
Presenttips 2000-5000
Presenttips 5000+
Julkalender
Present kort