Gratis frakt över 1.500 kr. Vi förtullar!

B2B, distribution & proffs

Driver du butik och är du intresserad av produkter från vårt sortiment? Vi kan hjälpa dig! Vi importerar och distribuerar också ett brett utbud av de produkter vi bär. Läs mer under rubriken "Distribution". Använder du våra produkter i samband med arbete, industri, forskning, skola etc.? Våra kollegor på den professionella avdelningen hjälper dig gärna. Läs mer i avsnittet "Professionell".

Distribution

Under åren har Elefun byggt upp ett antal handelspartners och agenturer inom området radiostyrd hobby. Vi har till en början varit ett företag med fokus på slutanvändaren. I takt med att efterfrågan på våra produkter har ökat har vi nu även utvecklat vår egen distributionslösning.

Webblösning

Elefun har en egenutvecklad webblösning för våra distributionskunder. Här får du live uppdaterad lagerstatus, priser och information. Denna lösning är endast tillgänglig för våra distributionskunder och gör det snabbt och enkelt att sätta upp beställningar hos oss.

Villkor

För att kunna göra affärer med oss behöver vi lite information om ditt företag. När du kontaktar oss för första gången är det viktigt att du lämnar följande information. Om allt ser bra ut skapar vi ett konto åt dig i vår distributionswebbshop, så kan du börja beställa.
  • Organisationsnummer
  • Försäljningsställe och/eller webbplats
  • Postadress

Ta kontakt

Om du driver, eller planerar att starta en butik, kontakta oss! Skicka ett e-postmeddelande till oss på b2b@elefun.no så att vi kan diskutera närmare vad det handlar om, och kan komma överens om ett samarbetsavtal .


Besök vår återförsäljarportal
Skicka oss en förfrågan
Professionell

Våra produkter används i olika professionella sammanhang. Allt från sök och räddning, till inspektion och filmproduktion. Vi har ett dedikerat team som arbetar med våra professionella partners och kan hjälpa till att hitta den bästa lösningen för dig.
Vi har en separat portal som heter "Droner i arbeid". Droner i arbeid är en underavdelning av Elefun AS, specialiserat på Enterprise-produkter för industri och professionell användning av drönare. Vår unika kompetens och engagerade medarbetare hjälper dig med rätt utrustning!


Besök vår proffs-portal
Skicka oss en förfrågan