Gratis frakt över 1.500 kr. Vi förtullar!

Logotyp och design

Elefun logotyp

Vi är stolta över vår logotyp och älskar att se den användas! Det kan komma att användas i samband med produktion av banderoller på landningsbanor, sponsring, länkning och liknande, men vi vill gärna att detta sker i dialog med oss. Kontakta oss här.

Färger och användning

För att logotypen ska komma fram så bra som möjligt vill vi att du följer dessa riktlinjer: På ljus bakgrund, använd en gul/vit version av logotypen. En gul/blå version av logotypen används på en mörk bakgrund. Det är även möjligt att använda logotypen i en färg vid tillfällen där flerfärg inte är möjligt. Använd sedan en kontrasterande färg mot bakgrunden. Gärna vit eller svart. Logotypen måste alltid behålla sitt ursprungliga förhållande höjd/bredd.

Färgkoder för webb:
Blå #116ba0, gul #f8bd1e

Nedladdningsbar logotyp

Följande är vår logotyp i högupplösta PNG-filer och vektoriserade filer. Vi har tagit fram en animerad logotyp för användning i samband med produktvideor. Logoklippet har en varaktighet på 20 sekunder, och passar bra före eller efter presentation av varor, produktfilmer mm. där du vill ha något mer än en statisk logotyp.