Test 0 varer  i handlekurven
Frakt: SEK 0:- Totalt: SEK 0:- inkl. tull
och moms

Välj riktig laddare!

Korrekt laddare kan göra hobbyn roligare. Man samlar snabbt ihop fler batterier och dessa måste laddas. En mångsidig laddare som täcker flera typer av batterier kan vara en stor fördel. Snabb, enkel och säker laddning gör hobbyn rolig och lättare. Vi rekommenderar även nybörjaren att investera i en datorladdare. Det behöver inte vara dyrt. Till under tusenlappen hittar du bra datorladdare från exempelvis SkyRC och Hyperion som täcker de allra flesta behov.

Batterier är viktigt

Li-Po används vanligtvis som ett strömbatteri i de flesta radiostyrda modellerna. Li-Po ger mycket kraft i ett kompakt lättviktspaket. Samtidigt är NiMh-batterier säkrare, enklare och ändå lämpliga till exempel i radiostyrda bilar för barn. Tänk på att batterikvaliteten påverkar motorns prestanda och det är därför viktigt att välja ett bra batteri. Vårt huvudområde är GensAce-kvalitetsbatterier, men vi har också bra batterier från Bronto, Traxxas, Hyperion och Optipower. 2-3 batterier rekommenderas för att få ut mesta möjliga av din modell.


EleFun-TV


Spektrum Smart G2 Powerstage Bundle 3S m

Gå til produktEleFun-TV


DEENO 200W Solar Panel

Gå til produktFå erbjudande och nyheter först!
Meddela mig

Betal etter varen er mottatt med Klarna VISA mastercard Møt oss på Facebook   Bankenes Betalings Sentral   Posten   Bankenes Betalings Sentral   Få pakken tilsendt med postnord  
     Huvudsidan      Om oss      Kontakta oss      Nätbutiken      Köpvillkor      Integritet
Elefun AS © 2003 - 2023