Gratis frakt över 1.500 kr. Vi förtullar!
-37%
HemFlygplanEl.flyg-paketKompletta flygpaket
Skriv produktblad

Top RC Hobby TF-350 RTF

Handla nu, dela upp eller betala senare. Walley Läs mer
kr 499,-
795| 795,-
3|251|16
ArtikelID: 63542, Produktnr: Top120
LoadWalleyWidget
Produktinfo
Rekommenderade tillbehör
Delar
Tipsa en vän
Recensioner

Produktinformation

Sjöflygplan
Gyrostabilisering
Väldigt lätt att flyga
Ett underbart, kompakt och litet universalplan. Levereras komplett med radioutrustning, batteri och laddare. Med det integrerade gyrot är det väldigt lätt att flyga och perfekt för någon som vill testa modellflygplan, eller för en mer erfaren person som bara vill flyga bekvämt utan ansträngning. Planet kräver lite utrymme och lyfter från marken, snön och vattnet. Eller skicka bort den från din handflata!

Rekommenderade tillbehör

PS! Produkttexten är maskinöversatt från norska.

Gyro

Flyhet har ett integrerat gyro vilket gör den extremt lätt att flyga. Gyrosystemet stabiliserar flygningen både i höjdled och sidorörelser så att detta trots kort flygkropp och litet vingspann är en stabil och rolig modell att flyga även för en nybörjare.

Top RC Hobby TF-350 RTF

Två kanaler

Modellen är designad för att vara en enkel och prisvärd nybörjarmodell. Flygplanet har därför ingen hiss och roder utan styrs elektroniskt av de två motorernas dragkraft och flytkraft. Det betyder att piloten bara behöver fokusera på två saker när han flyger: Höjd och höger/vänster.

Kompakt och solid

Flygkroppen är gjord av EPP. Dessutom är flygplanets design kompakt och solid. Så det krävs mycket för att skada den här modellen, även med oerfarna piloter bakom kontrollerna.

Sjöflygplan

Flygkroppen är designad med två stora skidor integrerade i karossen, vilket mer eller mindre gör att TF-350 beter sig som en katamaran. Planet rör sig lätt på vattnet, men se upp för en lite stor svängradie då det inte har något roder. TF-350 lämnar lätt vattenytor vid start och är lätt att landa på vattnet igen.
PS! För nybörjare kan det vara en fördel att börja med att flyga på mark, så att man inte riskerar olyckliga situationer ute på vattnet där det kan vara svårt att hämta fram modellen.

Innehåll

Paketet innehåller flygplanet, radiosändare, batteri, laddare + bruksanvisning, ett par extra propellrar och en skruvmejsel. Det enda du behöver förutom innehållet i kartongen är 3x AAA-batterier till sändaren.

Specifikationer

Vingspann350 Mm
Längd290 Mm
Höjd100 Mm
Vikt58,3 Gram
MaterialEPP
Flygtid10-12 Minuter
Batteri500 MAh
LaddningstidHandla om. 30 minuter
RäckviddHandla om. 170 meter
RTFJa
GyroJa


Top RC Hobby TF-350 RTF

Rekommenderade tillbehör

Japcell AAA-batterier - 2st
3|451|4
kr 12,-
Top RC Hobby 3.7V 500mAh Lipo
3|20|34
kr 69,-
Top RC Hobby TF-350 propeller
3|35|34
kr 35,-

Produktrecensioner

Tyvärr ingen feedback om denna produkt ännu.

Ge din feedback
Produkt
Top RC Hobby TF-350 RTF
Välj betyg
Rubrik
Produktrecension
Riktlinjer
Produktrecensioner är avsedda för att du ska dela din upplevelse med andra som söker kunskap om produkten. Irrelevant, oriktigt eller stötande innehåll kommer att tas bort.

Frågor, reklamation e.l: kontakta oss direkt
Flera tittade också på