Gratis frakt över 1.500 kr. Vi förtullar!
NYHET!
-30%
HemBåtarBåtar El
Skriv produktblad

UDI Inkfish Waterjet - Borste RTR

Tillhör kategori
Båtar El
Handla nu, dela upp eller betala senare. Walley Läs mer
kr 699,-
995| 995,-
3|359|10
ArtikelID: 64054, Produktnr: UDI023
LoadWalleyWidget
Produktinfo
Rekommenderade tillbehör
Delar
Tipsa en vän
Recensioner

Produktinformation

Vattenstråle
Självrättande
Lågspännings- och räckviddslarm
Vattenkyld
Tuff radiostyrd modell från UDI med vattenstråle! Båten levereras med välkända UDI-funktioner såsom självrättande skrov, LED-ljus och larmsystem för räckvidd och batterispänning. Med vattenjetsystemet har du ingen exponerad propeller på undersidan. Radiosändaren är även utrustad med en hastighetsbegränsningsbrytare. Välj mellan låg, medel och maxhastighet, så att vem som helst, stor som liten, säkert kan prova sig fram med denna roliga och lättkörda radiostyrda vattenjet.

Rekommenderade tillbehör

PS! Produkten kan skilja sig från videon.Läs merKlippet har lagts till som relevant information till produkten, men är inte nödvändigtvis identiskt. Innehållet i en produktvideo, testvideo eller recension kan skilja sig från produkten som säljs. Det kan gälla färger, specifikationer, versionsskillnader, regionala skillnader etc. Det är produktens namn, beskrivning och bilder som du ska hantera vid köp av varan.

OK
PS! Produkttexten är maskinöversatt från norska.

Vattenstråle!

Här har UDI tagit fram en jättebra lösning de kallar turbojet, vilket innebär att vattenstrålen har ett integrerat motorsystem med insug under och avgas bak, precis som en ordentlig vattenjet. Båten styrs genom att svänga avgasen. På radiosändaren kan du välja mellan tre hastighetslägen, så att du kan anpassa toppfarten till föraren. Så det här är perfekt både för jr. och far.
  • Vattenkylt system
  • 3 Hastighetslägen
  • Turbojetmotor


Två versioner

Observera att båten levereras i två versioner! En med borstmotor och en med borstlös inställning. I praktiken gör detta skillnad i pris och topphastighet. Borstlösa motorsystem är något dyrare, men ger dig också en högre toppfart. Borstversion runt 15, medan borstlös runt 20 km/h. Dessutom är det en liten skillnad i färgnyansen. Den borstade versionen är matt, mörkgrå med gulgrön dekor, medan den borstlösa versionen är svart med gul dekor. Se till att välja den som är rätt för dig!

Signal & batterilarm

UDI Inkfish Waterjet - Borste RTR
UDI har skapat en smart funktion där du får besked på radion när batteriet i båten börjar bli lågt. På så sätt kan du rädda dig i land innan batteriet tar slut. När låg spänning upptäcks på drivbatteriet börjar sändaren pipa som en indikation på att det är dags att gå i land för att ladda. På samma sätt finns ett larmsystem som meddelar dig om modellen närmar sig maximal räckvidd, så att det är dags att vända hemåt.


Självrättande skrov

Båten är designad så att om du har otur och hamnar upp och ner i vattnet så är det inga problem. Genom att först backa på handkontrollen, och sedan full fart, vänder skrovet rätt. Detta sker på grund av skrovets smarta design tillsammans med rotationskraften i motorn när du startar.

UDI Inkfish Waterjet - Borste RTR
UDI Inkfish klarar sig bra med en förare! PS! Docka på bilden ingår ej.

Innehåll i kartongen

I lådan hittar du allt du behöver för att komma igång. En komplett förmonterad UDI Inkfish radiostyrd vattenstråle, tillhörande radiosändare, vagga för vattenstråle, drivbatteri, laddare, användarmanual och umbraco. Det enda du inte behöver är 4x AAA-batterier till sändaren.

Specifikationer

Körtid8-10 Minuter per batteri
Fart14 Km/h
Längd362 Mm
Höjd110 Mm
Bredd127 Mm
ViktHandla om. 653 gram
Batteri7,4V 2000mAh Li-ion med XT30-kontakt
LaddareUSB
Sändning2,4 GHz
Räckvidd100 Meter
UDI Inkfish Waterjet - Borste RTR

Viktig information för radiostyrda båtar:


Modellerna är endast avsedda för användning i sötvatten. Kontrollera och dra åt alla skruvar innan båten tas i bruk. Detta gäller särskilt drivningen (propeller, flexaxel, etc.). Det är också viktigt att se till att varje flexaxel får tillräcklig smörjning. Använd tejp för att täta runt locket på båten så att vatten inte kommer in.Läs mer här...

Rekommenderade tillbehör

Japcell AAA-batterier - 2st
3|451|4
kr 12,-
UDI023A-33 Inkfish batteri - 2000mAh XT30
3|118|34
NYHET!
kr 169,-
UDI023-06 Propeller
3|198|34
NYHET!
kr 29,-

Produktrecensioner

Tyvärr ingen feedback om denna produkt ännu.

Ge din feedback
Produkt
UDI Inkfish Waterjet - Borste RTR
Välj betyg
Rubrik
Produktrecension
Riktlinjer
Produktrecensioner är avsedda för att du ska dela din upplevelse med andra som söker kunskap om produkten. Irrelevant, oriktigt eller stötande innehåll kommer att tas bort.

Frågor, reklamation e.l: kontakta oss direkt
Flera tittade också på