Gratis frakt över 1.500 kr. Vi förtullar!
SUMMERSALE! KLICKA HÄR!
NYHET!
HemRadioutrustningÖvrig utrustning till sändareGyrostabilisering för fly
Skriv produktblad

FMSREF002 Reflex V3 stabil flygkontroll

Tillhör kategori
Gyrostabilisering för fly
Handla nu, dela upp eller betala senare. Walley Läs mer
kr 299,-
3|25|937
ArtikelID: 64174, Produktnr: FMSREF002
LoadWalleyWidget
Produktinfo
Tipsa en vän
Recensioner

Produktinformation

FMSREF002 Reflex V3 stabil flygkontroll. Reflex V3 är designad för att bryta ner barriärer för nybörjare, ge dem självförtroende att flyga, samtidigt som den minimerar risken för krascher för erfarna piloter. Att flyga är lätt när du har din egen "co-pilot" Reflex V3!
PS! Produkttexten är maskinöversatt från norska.

Reflex V3-funktioner
Tre flyglägen är tillgängliga: Stabiliserat, Optimerat eller Manuellt läge. Detta styrs med en två- eller trelägesbrytare på sändaren. Mittläget på trelägesomkopplaren är inställt på manuellt läge (av) som standard. När systemet är tilldelat en tvålägesbrytare växlar Reflex®-systemet mellan stabiliserat och optimerat läge.

FMSREF002 Reflex V3 stabil flygkontroll


Stabiliserat läge
Designad för nybörjare. Det här läget minskar flygplanets känslighet genom att begränsa kontrollytans vinklar, helt eliminera rullning och girning orsakad av operationella fel och maximera flygsäkerheten. När man växlar till detta läge kan flygplanet snabbt stabilisera sig från vilken position som helst när piloten inte aktivt kontrollerar det. Reflex® stabiliserat läge är den mest pålitliga "bipiloten" för nybörjare.

Manuellt läge

Stänger av all gyrofunktionalitet, flygplanet flygs helt manuellt när gyrot är avstängt.

Optimerat läge
Med hjälp av avancerade solid-state gyron bibehåller Reflex®-systemet flygplanets attityd genom att motverka störningar i luften ? från vindbyar till sidvindar. Med Reflex kommer även små flygplan att flyga med självförtroendet för något mycket större!

FMSREF002 Reflex V3 stabil flygkontroll

Anpassningsbar parameterjustering
Reflex V3 integrerar Bluetooth, vilket ger piloter flexibiliteten att justera parametrar baserat på deras personliga preferenser och krav, vilket säkerställer en skräddarsydd och oförglömlig flygupplevelse.
Utökad kompatibilitet med RC-flygplan
Utöver FMS-modeller, integreras Reflex® V3 sömlöst med ett antal RC-flygplansmärken, vilket ger piloter ett omfattande urval och större mångsidighet för sina flygaktiviteter.

FMSREF002 Reflex V3 stabil flygkontroll
Universell tillgänglighet
Tillgänglig för nedladdning på IOS, Android mobil och Windows, Reflex® V3 säkerställer kompatibilitet med olika enheter och tillgodoser användarnas olika behov.

Unik identifikationskod
Varje Reflex-system är utrustat med en exklusiv identifieringskod, som garanterar att piloter endast ansluter till sin egen enhet även i miljöer med flera Reflex®-system. Detta minimerar risken för anslutning till fel modeller och ökar säkerheten under flygningen.

Namngivning av personlig reflex
Piloter har friheten att tilldela anpassade namn till sina Reflex® V3-enheter, vilket berikar deras personliga erfarenhet och känsla av ägande.

Lösenordsändring
Användare kan självständigt ändra Reflex-lösenordet, vilket effektivt förhindrar frekvenshopp och säkerställer säkerhet.


PS! Produkten kan skilja sig från videon.Läs merKlippet har lagts till som relevant information till produkten, men är inte nödvändigtvis identiskt. Innehållet i en produktvideo, testvideo eller recension kan skilja sig från produkten som säljs. Det kan gälla färger, specifikationer, versionsskillnader, regionala skillnader etc. Det är produktens namn, beskrivning och bilder som du ska hantera vid köp av varan.

OK
Flera tittade också på