Test 0 varer  i handlekurven
Frakt: SEK 0:- Totalt: SEK 0:- inkl. tull
och moms

HobbyZone Sport Cub S RTF med SAFE Technology

SEK 0:-
Tillhör kategori
Varor som har utgått(raderat)
Utgått
+
-
Få pristilbud
Kjøp
Overvåk
VareID: 34035, Produktnr: HBZ4400C


Produktet er ikke lenger i vår lagerførte produktkatalog

Årsak kan være at produktet er utgått fra leverandør, erstattet med ny vare, har hatt liten etterspørsel eller lignende. Eventuelle spørsmål kan rettes til kontakt@elefun.no.HobbyZone Sport Cub S är ett fantastiskt litet flygplan, speciellt för nybörjare som det kommer med SAFE (Sensor Assisted Flight Envelope) -teknologi, med bara en knapptryckning kommer modellen att sätta sig i luften. Flygplanet fick plats i Nürnberg ToyAward 2015 i kategorin Tonåring och familj.

PS! Produkttexten är maskinöversatt från norska.

HobbyZone Sport Cub S RTF med SAFE Technology
Sport Cub S levereras här som RTF vilket innebär att allt du behöver är inkluderat, så här måste du bara ladda och flyga ut.

Specifikationer
 • Laddare: USB laddare
 • Vinge spänne: 616 mm
 • Längd: 414,5 mm
 • Vikt: 57g
 • Material: EPO/Isopor
 • Skala: Ultra Micro • Information från tillverkaren
  Flyga, sväng och stiga upp din egen takt med den praktiska HobbyZone® Sports Cub S. Den här små repliken packar en mängd imponerande funktioner i ett bekvämt färdigt paket så att du kan lära dig att flyga nästan var som helst. Med den revolutionerande SAFE®-tekniken som ingår kan du lära dig grunderna i flygningen och fördjupa dina färdigheter i flera flyglägen och genast återgå till stadigt flyg med ett drag av en trigger i panikåterställningsläge. Denna miniatyr replika av den populära fullskaliga Cub Crafters Sport erbjuder dig också friheten för 4-kanals styrning med arbetsgas, roder, hiss och ailerons. Bäst av allt kommer du alltid att uppleva tillförlitlighet med 2,4 GHz DSMX®-teknik inbyggd.

  Modellen är perfekt för FPV-flyg och egen kraftförsörjning redo för SPMVA1100
  Kunder som har kjøpt dette produktet har også sett på
  Få erbjudande och nyheter först!
  Meddela mig

  Betal etter varen er mottatt med Klarna VISA mastercard Møt oss på Facebook   Bankenes Betalings Sentral   Posten   Bankenes Betalings Sentral   Få pakken tilsendt med postnord  
       Hovedsiden      Om oss      Kontakt oss      Nettbutikken      Kjøpsvilkår      Personvern
  Elefun AS © 2003 - 2020