Test 0 varer  i handlekurven
Frakt: SEK 0:- Totalt: SEK 0:- inkl. tull
och moms

GR8 Gate 2pk PopUp FPV-Porter

SEK 0:-
Tillhör kategori
Varor som har utgått(raderat)
Utgått
+
-
Få pristilbud
Kjøp
Overvåk
VareID: 40221, Produktnr: VPOP-5354P2WCB


Produktet er ikke lenger i vår lagerførte produktkatalog

Årsak kan være at produktet er utgått fra leverandør, erstattet med ny vare, har hatt liten etterspørsel eller lignende. Eventuelle spørsmål kan rettes til kontakt@elefun.no.The GR8 Gate är en FPV-port som enkelt fälls ihop men samtidigt är stor nog till att användas till seriös FPV-racing. De två halvcirklarna har annorlunda diameter så att man kan välja om man vill sätta upp portarna som 1,5 meter eller 1,2 meter hög. I tilläg är bredden nere ljusterbar så man har ytterligare justeringsmöjligheter där. The GR8 Gate levereras här i förvaringspåse med 2stk FPV-portar och fästmaterial.

The GR8 Gate är producerad i Indien och utvecklad i samarbete med FPV-racers från Norge och Sverige. Det är lagd stor vikt på hållbarhet och portarna är också snabba att sätta upp. Till varje port förljer det med metallankare för att fästa i framkant på portarna och det följer också med plastankare för att fästa i bakkant om det är behov för det.

Specifikationer:
HöjdValfri 1,5 eller 1,2 meter
Bredd1,5-1,2 meter men justerbar utanför detta också.
Vikt1,1kg/port
Storlek ihoppackad150x110cm

GR8 Gate 2pk PopUp FPV-Porter


Kunder som har kjøpt dette produktet har også sett på
Få erbjudande och nyheter först!
Meddela mig

Betal etter varen er mottatt med Klarna VISA mastercard Møt oss på Facebook   Bankenes Betalings Sentral   Posten   Bankenes Betalings Sentral   Få pakken tilsendt med postnord  
     Hovedsiden      Om oss      Kontakt oss      Nettbutikken      Kjøpsvilkår      Personvern
Elefun AS © 2003 - 2020