Gratis frakt över 1.500 kr. Vi förtullar!
HemElcyklar & elfordonEl-drivna longboard
Skriv produktblad

Exway ATLAS Carbon 4WD

Tillhör kategori
El-drivna longboard
Handla nu, dela upp eller betala senare. Walley Läs mer
kr 17.995,-
3|2|1261
ArtikelID: 53981, Produktnr: EB-A14WD2023
LoadWalleyWidget
Produktinfo
Delar
Tipsa en vän
Recensioner

Produktinformation

Bluetooth fjärrkontroll
Upp till 54 km räckvidd
3000W 4WD
Avancerad app
Om du tycker att en Crazy Bananas elektrisk skateboard är för galen, då har vi den perfekta lösningen för dig. Exway Atlas 4WD är inget annat än helt galen galenskap på 4 hjul! Fyrhjulsdrift, topphastighet på upp till 51 km/h och en räckvidd på upp till 54 km - smaka på de siffrorna! Asfalt, gräs eller grus - Atlas 4WD är redo för allt. Bokstavligen.
PS! Produkten kan skilja sig från videon.Läs merKlippet har lagts till som relevant information till produkten, men är inte nödvändigtvis identiskt. Innehållet i en produktvideo, testvideo eller recension kan skilja sig från produkten som säljs. Det kan gälla färger, specifikationer, versionsskillnader, regionala skillnader etc. Det är produktens namn, beskrivning och bilder som du ska hantera vid köp av varan.

OK
PS! Produkttexten är maskinöversatt från norska.

UPPMÄRKSAMHET! Denna tavla är inte laglig för användning i Norge. Tavlan har inga inbyggda lampor, reflexer eller horn. Brädan kan begränsas till en topphastighet på 15, 25, 35 eller 50 km/h på handkontrollen, vilket gör att den har möjlighet till högre hastighet än tillåtet.

Atlas 4WD är en elektrisk longboard med en räckvidd på upp till 54 km och en topphastighet på 51 km/h. Ett otroligt roligt men också praktiskt sätt att ta sig fram på. Atlas har intelligenta säkerhetsfunktioner som t.ex kan automatiskt sänka hastigheten om behov uppstår.Tavlan har 4 olika lägen så att användaren kan välja efter önskemål och behov. Nybörjarläget har en topphastighet på mindre än 16 km/h vilket är perfekt för förstagångsanvändare. De snabbaste nivåerna låses upp först efter 10 kms körning. Den har även ett energisparläge, vilket innebär att brädan laddas vid inbromsning.

Atlas har motorerna monterade ovanför höjden och drift på alla 4 hjulen, detta ger bra spelrum under skivan.

Exway ATLAS Carbon 4WD
Tillbehör som ingår:
 • Laddare (3,5 timmars laddningstid)
 • Bluetooth fjärrkontrollladdare (mikro-usb-kabel)
 • Verktyg

 • Specifikationer
  Vikt12,5 Kg
  FjärrkontrollBluetooth 4.0 med 1" OLED-skärm
  Toppfart51 Km/h
  RäckviddUpp till 54 km
  Hjul160 Mm terränghjul
  LaddningstidCa 3,5 timmar
  Maximal effekt3000W
  Batteri12S4P 518Wh  UPPMÄRKSAMHET! Du ansvarar själv för att följa gällande regler för elfordon. Tavlan har inga inbyggda lampor, reflexer eller horn. Brädan kan begränsas till en topphastighet på 15, 25, 35 eller 40 km/h.
  Flera tittade också på