Gratis frakt över 1.500 kr. Vi förtullar!
GRATIS FRAKT*
* Denna produkt kvalificerar sig för fri frakt. Övriga varor i samma beställning får då också fri frakt.

Undantag är varor med egna specifika fraktkriterier.
Skriv produktblad

DJI Avata Pro-View Combo (Goggles 2 + Motion 1)

Inte längre lagerförd
Orsaken kan vara att produkten har utgått från leverantören, ersatts med en ny produkt eller har haft för liten efterfrågan. Eventuella frågor kan ställas till kundeservice.
Produktinfo
Rekommenderade tillbehör
Delar
Tipsa en vän
Recensioner

Produktinformation

Kombinationen av DJI Avata med nya DJI Goggles 2 och rörelsekontrollern ger dig en fantastisk flygupplevelse! Upplev spänningen med total kontroll och oöverträffad säkerhet. Omfamna din spontanitet och fånga världen omkring dig med DJI:s Born to Fly-koncept!

Rekommenderade tillbehör

PS! Produkten kan skilja sig från videon.Läs merKlippet har lagts till som relevant information till produkten, men är inte nödvändigtvis identiskt. Innehållet i en produktvideo, testvideo eller recension kan skilja sig från produkten som säljs. Det kan gälla färger, specifikationer, versionsskillnader, regionala skillnader etc. Det är produktens namn, beskrivning och bilder som du ska hantera vid köp av varan.

OK
PS! Produkttexten är maskinöversatt från norska.

Köp Fly More Kit här!


Detta är paketet med DJI Avata FPV drönare, DJI Goggles 2 och DJI Motion Controller.

PS! Produkten kan skilja sig från videon.Läs merKlippet har lagts till som relevant information till produkten, men är inte nödvändigtvis identiskt. Innehållet i en produktvideo, testvideo eller recension kan skilja sig från produkten som säljs. Det kan gälla färger, specifikationer, versionsskillnader, regionala skillnader etc. Det är produktens namn, beskrivning och bilder som du ska hantera vid köp av varan.

OK
Flexibel och robust
Kompakt och lätt, DJI Avata är smidig i trånga utrymmen. Varje aspekt av designen är gjord för att du ska vara djärv. Det inbyggda propellerskyddet gör att Avata enkelt kan studsa tillbaka och hålla sig i luften och fortsätta flyga, om du har oturen att komma i kontakt med ett föremål.

Bärbar och redo för äventyr!
Avata antar en ny innovativ design som är gjord med bekvämlighet i åtanke. Den är lätt, kompakt och lätt att bära.

Imponerande flygtid
DJI Avata är byggd kompakt och stark, så att du kan vara modig och turas om. Den slitstarka ramen minskar risken för skador och ger dig mer säkerhet. Den nya aerodynamiska designen med kanaler optimerar effekteffektiviteten och ger en imponerande flygtid på upp till 18 minuter under optimala förhållanden!

Sväva och utforska
terupptäck din omgivning med fullständig frihet och hitta otroliga sätt att spela in video. DJI Avatas flexibilitet i olika scenarier öppnar upp en värld av kreativa möjligheter.

Flyg dit andra inte kan!
Fånga helt unika bilder när du väver dig mellan grenar, under broar och genom korridorer, och filmar på platser som tidigare varit otillgängliga.

Turtle Mode
Skulle Avata falla på rygg, aktivera Turtle-läget med några enkla tryck och voila, det är tillbaka på rätt spår!DJI Avata Pro-View Combo (Goggles 2 + Motion 1)


Säker flygningSensorsystem
Utöver det inbyggda propellerskyddet har Avata kikare nedåtsikt och ToF infraröd avkänning för ännu större säkerhet. Dessa sensorer upptäcker hinder nedanför och tillåter Avata att utföra flygning på låg höjd eller inomhus.

Säkerhet är kul!
Njut av upplevelsen med mindre flygrädsla. Rörelseregulatorns nödbromsknapp låter dig stanna på en krona med en knapptryckning. Med stöd för RTH får du extra skydd när batterinivån är låg eller om signalen faller ut.
 • Low-Altitude FlighFår drönaren att glida nära/längs marken. Detta, i kombination med den supervida FOV, skapar ett spännande och unikt perspektiv.
 • Halt & Hover, Används genom att trycka på nödbromsen om du hamnar i en situation som kräver ett abrupt stopp. Avata kommer att sväva på plats, vilket minskar risken för potentiella olyckor.
 • DJI Avata Pro-View Combo (Goggles 2 + Motion 1)

  Episka rörelser förtjänar episka filmer  Ett genombrott inom FPV
  DJI Avata är utrustad med en 1/1,7-tums CMOS-sensor och stöder 4K ultravidvinkelfotografering med f/2,8 bländare. Tillsammans med högkvalitativ bildprestanda levererar den exceptionella bilder som kommer att hålla publiken på kanten av sina stolar.

  Superbred FOV!
  De flesta kameradrönare erbjuder i bästa fall en 84° FOV. DJI Avata sätter fart med sin superbreda 155° FOV. Detta utökade perspektiv är närmare det vi ser med våra egna ögon och skapar slagkraftiga, hyperuppslukande bilder.

  Stabil hoppflygning
 • RockSteady 2.0Reducerar kameravibrationer "i realtid".
 • HorizonSteadyLåser dina filmer till en stadig horisont för filmiska effekter.


 • D-Cinelike-läge
  Fördjupa dig i en värld av färg genom att fotografera i D-Cinelike-läge. Få din film att poppa upp med avancerad färggradering i efterredigering och förvandla din skapelse till ett mästerverk.

 • Max videoöverföringskvalitet: 1080p
 • Lägsta videoöverföringsfördröjning: 30ms
 • Max videoöverföringsbithastighet: 50 Mbps
 • Max bildhastighet för videoöverföring: 100 fps
 • Max räckvidd videoöverföring: 2 km
 • DJI Motion Controller

  Få känslan av att flyga med DJI Motion Controller, kontrollerna är lätta att använda och ger ett helt unikt sätt att flyga.
  DJI Avata Pro-View Combo (Goggles 2 + Motion 1)

  DJI Goggles 2  Sätt dig i pilotsätet
  Njut av komfort och bekvämlighet på nästa nivå med DJI Goggles 2. Nu mindre, lättare och utrustade med Micro-OLED-skärmar, så att du upplever oöverträffad klarhet när du navigerar i himlen. DJI Avata stöder även DJI FPV Goggles V2!

  Det perfekta paketet
  DJI Goggles 2 är kompakta och lätta att bära. Den hopfällbara antennen och lätta designen gör dem lätta att förvara, bekväma att bära och lämpliga för långvarig användning. Med två timmars batteritid och supersnabba laddningshastigheter kan du alltid vara redo för en uppslukande flygning.

  Extremt tydlig bild!
  Känn varje flygning med DJI Avata och Goggles 2. De två HD Micro-OLED-skärmarna erbjuder enastående klarhet och en uppdateringsfrekvens på upp till 100 Hz. Glasögonen presenterar en jämn fullskärms live-feed framför dina ögon, vilket skapar en uppslukande värld med obegränsad potential.

  Dioptrijustering
  DJI Goggles 2 erbjuder dioptrijustering från +2,0 D till -8,0 D för optimal visning och komfort.
  DJI Avata Pro-View Combo (Goggles 2 + Motion 1)
  DJI Avata Pro-View Combo (Goggles 2 + Motion 1)

  Kompatibilitet

  DJI Avata är kompatibel med flera fjärrkontroller som var och en låser upp olika funktioner. Flygsimulatorn är perfekt för att vässa dina färdigheter eller prova våra olika kontrolllägen som kommer att erbjuda berikade visuella effekter och nya möjligheter.
  DJI Avata Pro-View Combo (Goggles 2 + Motion 1)

  Nya EU-regler för drönare
  Vad gäller för din drönare?


  Starta guide

  Rekommenderade tillbehör

  DJI FPV-fjärrkontroll 2
  3|1|1423
  kr 1.895,-
  DJI USB-C billaddare 65W
  3|12|1436
  kr 995,-
  DJI USB-C bärbar laddare 65W
  3|11|1436
  kr 995,-
  DJI Avata Fly More Kit
  0|0|775
  kr 2.999,-
  Hårt fodral till DJI Avata - Svart
  0|0|1423
  kr 2.095,-

  Produktrecensioner

  Cool
  Användaren har endast angett betyg
  30.12.2022 av Andreas
  Kult Drone, den gir mye moro til hele familie. Obs: Den har noen bugs: - noen uforklarilig oppførsel i lufta, - batterie viser i mer enn 10 minutter 4/4 LEDs og 99% - og så nødlander drone pga. tomt for strøm, etc. Motion Controller ha USB-C plug men fungerer ikke på USB-C ladere: den trenger en USB-A lader og USB-A -> USB-C kabel: https://www.youtube.com/watch?v=YCp2NGZOyp0 Hadde hittil ca. 10...20 flyturer og har lyst på mer :-)
  Detta hjälpte mig 3 2
  Visar 1 / 1 kommentarer
  Ge din feedback

  Flera tittade också på