Gratis frakt över 1.500 kr. Vi förtullar!
HemBilarBilutrustningBiluppgraderingar
Skriv produktblad

Crawler Park - Kit med 5 hinder för 1/18 & 1/2

Tillhör kategori
Biluppgraderingar
Handla nu, dela upp eller betala senare. Läs mer
kr 2.345,-
3|1|1301
ArtikelID: 57755, Produktnr: TWDKIT0003
Produktinfo
Tipsa en vän
Recensioner

Produktinformation

5 olika hinder
Variabel kompetensnivå!
Byggbar crawler-bana!
I rummet, vardagsrummet eller garaget, när som helst och bara under kvällen kommer du att kunna designa din alldeles egna miniatyrbandbana för din 1/18 & 1/24 radiostyrda larvband! Setet består av 5 laserskurna träbrädor som kan sättas ihop till 5 olika larvbandshinder som du kan placera exakt där ditt nästa terrängäventyr börjar!
PS! Produkttexten är maskinöversatt från norska.

PS! Produkten kan skilja sig från videon.Läs merKlippet har lagts till som relevant information till produkten, men är inte nödvändigtvis identiskt. Innehållet i en produktvideo, testvideo eller recension kan skilja sig från produkten som säljs. Det kan gälla färger, specifikationer, versionsskillnader, regionala skillnader etc. Det är produktens namn, beskrivning och bilder som du ska hantera vid köp av varan.

OK

Se såg

Redo för ett balanstest? Tja, den här gungbrädan är kung, övervinn detta hinder genom att försöka få alla fyra hjulen att passera över de två landgångarna utan att något hjul faller eller att bilen välter när den går ner. Detta hinder har två ankare för att luta landgångar, ett lägre för de mer försiktiga och det högre för de mer erfarna och radikala. Öppna försiktigt själva chassit så kan du byta ankare utan att behöva demontera någon del av hindret.
Crawler Park - Kit med 5 hinder för 1/18 & 1/2


Yxkorsning

En klassiker med 4x4-hinder, yxorna som korsar utmanar dig att övervinna de parallella stammarna utan att hjulen lämnar dem. Gör dig redo att svänga i rätt ögonblick för att gå rakt, här pressar du bilens fjädringsväg till det yttersta.
Crawler Park - Kit med 5 hinder för 1/18 & 1/2


Dubbelsidig

Designad för alla bilar, både standard och uppgraderade, här sätter du gränserna efter den linje du vågar prestera. Dubbelsidan hjälper dig att känna gränserna för din bil när du trycker på fjädringen och upplever läskiga hjullyft och överraskningsdumpar.
Crawler Park - Kit med 5 hinder för 1/18 & 1/2


Steg 1

Med sitt ironiska namn Stage1 är den här motsatsen till vad du tror, det här hindret är inte så rakt på sak som du tror. Innan du börjar klättra genom stockarna måste du studera linan, annars är soptippen din nya bästa vän!
Crawler Park - Kit med 5 hinder för 1/18 & 1/2


Uppför

Klättring involverar ridteknik som blandar tröghet och små styrsvängar för att få dragkraft för att nå toppen, men den känsliga nedfarten utmanar dig att blanda bromsning med en accelerationspunkt. Om du är en av dem som når taket före hjulen, oroa dig inte, det är ett hinder på pro-nivå. Du kommer äntligen att klara det, vi tror på dig, övning ger färdighet och detta hinder ger bra träning och erfarenhet.
Crawler Park - Kit med 5 hinder för 1/18 & 1/2
Fler detaljer
Passande förBiluppgraderingarCrawler Park
Flera tittade också på