Gratis frakt över 1.500 kr. Vi förtullar!
SUMMERSALE! KLICKA HÄR!
GRATIS FRAKT*
* Denna produkt kvalificerar sig för fri frakt. Övriga varor i samma beställning får då också fri frakt.

Undantag är varor med egna specifika fraktkriterier.
HemDrönareEfter märkeDJI Mini
Skriv produktblad

DJI Mini 3 Fly More Combo med DJI RC

Tillhör kategori
DJI Mini
Drönare med kamera
Handla nu, dela upp eller betala senare. Walley Läs mer
kr 9.989,-
3|4|1413
ArtikelID: 58334, Produktnr: CP.MA.00000613.01
LoadWalleyWidget
Produktinfo
Rekommenderade tillbehör
Tipsa en vän
Recensioner

Produktinformation

Upp till 38 min flygtid per batteri!
Endast 249g!
Fly More Kit
Praktisk väska
DJI här med Mini 3 Fly More Combo! Den här utgåvan kommer med många av de fantastiska funktionerna du får på Pro-utgåvan, men den här utgåvan har enklare foto/filmlägen och färre sensorer för den som inte känner behovet och hellre vill ha ett komplett paket med mer flygtid! Detta paket innehåller 3 batterier, laddningshubb, USB-kabel, Mini 3-drönare och DJI RC-radio.

Rekommenderade tillbehör

PS! Produkttexten är maskinöversatt från norska.

PS! Produkten kan skilja sig från videon.Läs merKlippet har lagts till som relevant information till produkten, men är inte nödvändigtvis identiskt. Innehållet i en produktvideo, testvideo eller recension kan skilja sig från produkten som säljs. Det kan gälla färger, specifikationer, versionsskillnader, regionala skillnader etc. Det är produktens namn, beskrivning och bilder som du ska hantera vid köp av varan.

OKStorlek är inte allt!

Den megakompatibla DJI Mini 3 i ministorlek är lika kraftfull som bärbar. Med en vikt på mindre än 249 g och med uppgraderade säkerhetsfunktioner är den inte bara regleringsvänlig, den är också den säkraste i sitt sortiment. Med en 1/1,3-tums sensor och förstklassiga funktioner omdefinierar den vad det innebär att flyga med Mini.

Sportigt och ännu bättre

Mini 3 har ett helt nytt utseende som är optimerad för att få ut mer av varje flygning. Med större propellrar, en aerodynamisk karossstil och ett kraftfullt hinderavkänningssystem ger den strömlinjeformade designen ökad flygtid och säkerhet.

Den omdesignade gimbalen erbjuder ett bredare rotationsområde för bilder med låg vinkel och äkta vertikal fotografering, och erbjuder oändliga kreativa möjligheter. Varje aspekt av denna ansiktslyftning har noggrant övervägts för att ta Mini till aldrig tidigare skådade höjder.

DJI Mini 3 Fly More Combo med DJI RCLätt att ta med sig

För drönarpiloten på språng är problemfri användning nyckeln. Med en vikt på mindre än 249 g kräver Mini 3 inte registrering i de flesta länder och regioner. Den vikbara och kompakta designen gör den också enkel att ta med dig på din nästa vandring, stranddag eller improviserade helg. Var redo att ta fantastiska bilder när inspirationen slår till.

Flygtid

Utforska ännu mer av din omgivning med en förlängd flygtid på upp till 38 minuter. DJI Mini 3 intelligenta flygbatterier är ultralätta och har tillräckligt med kraft för att möta dina flygfotograferingsbehov. I detta paket får du totalt 3 batterier som ger dig gott om kraft så att du orkar lite längre.

Dag eller natt, inga problem!

 • Fånga finesser av ljus och skuggor när du ger dig ut på en dagsutflykt.
 • Ta bilder med klarhet och mindre brus när natten faller.
 • Njut av ögonblicket, förbli trogen din kreativa process och lita på att Mini 3 fångar din värld.


 • DJI Mini 3 Fly More Combo med DJI RC


  Utestående

  DJI Mini 3 är enastående i en mängd olika ljusförhållanden, så att du alltid kan vara redo att skapa. 1/1,3-tums CMOS-sensorn har dubbelt inbyggt ISO och stöder HDR-inspelning med direktutgång. Varje bild är berikad med ett högre dynamiskt omfång för att avslöja fler detaljer i högdagrar och skuggor.

  Bild- och videokvalitet

  Mini 3 levererar imponerande 4K HDR-video och 48 MP RAW-bilder. Beundra den rika skärpan i varje bild, även när du zoomar in. Eller sakta ner när världen blir hektisk med dramatisk 1080p/120fps video i slow motion. Video i 4K vid 30fps är inga problem.

  DJI Mini 3 Fly More Combo med DJI RC


  Fantastiska funktioner


 • QuickShotsFår Mini 3 att flyga rakt upp i luften medan kameran rör sig när den pekar ner mot ditt valda motiv. Välj sedan en höjdgräns. När inspelningen är klar kommer drönaren att flyga tillbaka till sin ursprungliga position.
 • Digital zoomLåter dig komma närmare motivet med 4x digital zoom. Detta gör att du kan fånga scener utan att störa dem och spana in bilder på långt håll.
 • PanoramaLåter dig filma vidsträckta landskap med vidvinkel, 180 grader, vertikal och sfär.


 • Otålig?

  Mini 3 är omedelbart redo att dela dina skapelser och stöder höghastighets-Wi-Fi-nedladdningar på upp till 30 Mbps tack vare QuickTransfer.

  Innehåll

  DJI Mini 3 Fly More Combo med DJI RC

  Nya EU-regler för drönare
  Vad gäller för din drönare?


  Starta guide

  Rekommenderade tillbehör

  Sandisk Minneskort MicroSDXC Extreme 128GB 190MBs
  3|321|679
  kr 249,-
  Hårt fodral för DJI Mini 3/4 Pro - Svart
  3|1|1562
  kr 1.099,-
  DJI Mini 3 propellrar (2 par)
  3|14|1562
  kr 149,-

  Produktrecensioner

  Tyvärr ingen feedback om denna produkt ännu.

  Ge din feedback
  Produkt
  DJI Mini 3 Fly More Combo med DJI RC
  Välj betyg
  Rubrik
  Produktrecension
  Riktlinjer
  Produktrecensioner är avsedda för att du ska dela din upplevelse med andra som söker kunskap om produkten. Irrelevant, oriktigt eller stötande innehåll kommer att tas bort.

  Frågor, reklamation e.l: kontakta oss direkt
  Flera tittade också på