Gratis frakt över 1.500 kr. Vi förtullar!
HemBilarEldrivna bilarEl-bil Buggy
Skriv produktblad

WLToys Buggy Max 1/12 4WD Borstlös - Komplett

(6)
Tillhör kategori
El-bil Buggy
Handla nu, dela upp eller betala senare. Walley Läs mer
kr 1.695,-
3|84|190
ArtikelID: 60456, Produktnr: WL124008
LoadWalleyWidget
Produktinfo
Rekommenderade tillbehör
Delar
Tipsa en vän
Recensioner

Produktinformation

Snabb borstlös Buggy som levereras komplett och har en toppfart på nästan 60km/h! Bilen kommer med 4WD, ett modulärt 3s 1300mah LiPo-batteri och en kraftfull borstlös motor som ger extrem acceleration och toppfart. Levereras helt komplett med undantag för 4 st AAA-batterier till radion.

Rekommenderade tillbehör

PS! Produkten kan skilja sig från videon.Läs merKlippet har lagts till som relevant information till produkten, men är inte nödvändigtvis identiskt. Innehållet i en produktvideo, testvideo eller recension kan skilja sig från produkten som säljs. Det kan gälla färger, specifikationer, versionsskillnader, regionala skillnader etc. Det är produktens namn, beskrivning och bilder som du ska hantera vid köp av varan.

OK
PS! Produkttexten är maskinöversatt från norska.

1/12 Skala

Bilen är i skala 1/12, en bra kombination mellan storlek, vikt och prestanda. Drivaxlar ut till hjulen är i metall och bilen har bland annat ett modulärt spjälltorn och chassidesign. Oberoende hjulupphängning både fram och bak med kraftfulla stötdämpare. Hastighets- och svängjustering är steglös och fjärrkontrollen är på 2,4G så många människor kan köra samtidigt utan störningar. Denna version har även en kylfläkt för ESC och en kylfläns för motorn monterad.
WLToys Buggy Max 1/12 4WD Borstlös - Komplett

Batteri och laddning

Bilen levereras med ett 3S 1300mAh LiPo-batteri med en kontakt av Deans-typ. Batteriet är modulärt och skjuts enkelt på plats i batterifacket. En laddare för detta batteri ingår. Radio/sändare behöver 4 st AAA-batterier, detta måste köpas i tillägg. Laddaren är av USB-typ och kan ladda batteriet på ca. 3 timmar. Vill du ha en laddare som går att använda direkt i uttaget hemma, laddar snabbare och har kontroll över laddningstid, spänning med mera finns en alternativ laddare som tillbehör. Kom ihåg att även köpa med Deans laddkabel och XH Balancing förlängning till 3S.
WLToys Buggy Max 1/12 4WD Borstlös - Komplett
WLToys Buggy Max 1/12 4WD Borstlös - Komplett

Specifikationer

Längd347 Mm
Bredd211 Mm
Höjd122 Mm
Motor3500KV
ESC35A Borstlös
Sändare/Radio2,4 GHz (ingår)
KörtidHandla om. 10-20 minuter
LaddningstidHandla om. 3h
Räckvidd100M+
Skala1/12
Vikt935G med batteri


Innehåll

  • 1X RC Buggy
  • 1X Radio 2,4GHz
  • 1X batteri
  • 1X USB-laddare
  • 1X manuell
  • 1X verktyg