Gratis frakt över 1.500 kr. Vi förtullar!
Hem3D-print3D-Printer
Skriv produktblad

Creality Ender-3 V3 KE - 3D-skrivare

Tillhör kategori
3D-Printer
Handla nu, dela upp eller betala senare. Läs mer
kr 3.990,-
0|0|1303
ArtikelID: 62261, Produktnr: 29679
Övervaka produkten
Creality Ender-3 V3 KE - 3D-skrivare
Få meddelande när varan är tillgänglig
Registrera dig och få ett mail när varan finns i lager. Meddelandet är endast en vänlig påminnelse och ger ingen skyldighet att köpa.
Din e-postadress Med meddelande

Ge mig meddelande
Produktinfo
Tipsa en vän
Recensioner

Produktinformation

Byggnadsvolym 220x220x240
Max utskriftshastighet: 500 mm/s
Varmtemperatur upp till 300 grader
Creality Ender-3 V3 KE är en uppgraderad version av Ender-3 V3 SE med förbättringar som högre utskriftshastighet, bredare filamentkompatibilitet och en 4,3 tums färgpekskärm. Maskinen är utrustad med en CR-Touch Auto Leveling Sensor och en töjningsmätare för att göra nivellering och Z-offset-kalibrering till en lek.
PS! Produkttexten är maskinöversatt från norska.

PS! Produkten kan skilja sig från videon.Läs merKlippet har lagts till som relevant information till produkten, men är inte nödvändigtvis identiskt. Innehållet i en produktvideo, testvideo eller recension kan skilja sig från produkten som säljs. Det kan gälla färger, specifikationer, versionsskillnader, regionala skillnader etc. Det är produktens namn, beskrivning och bilder som du ska hantera vid köp av varan.

OK


Creality Ender-3 V3 KE - 3D-skrivare

Extraordinär utskriftshastighet

Skrivaren kan skriva ut med en hastighet av 500 mm/s, vilket innebär att en Benchy kan skrivas ut på cirka 15 minuter.

A-axel linjär skena, ultrasmidig rörelse

Den exakta X-axelns linjära skenan har en vagnslid som innehåller kullager, vilket gör varje rörelse exakt, stadig och friktionsfri (0,04 friktionskoefficient). Byggd av styvt stål kommer den att förbli som ny även efter lång användning.

Superior Hotend för att möta större utmaningar

60W keramisk värmare, kapabel att helt smälta filament för höghastighetsutskrift; Bimetall (koppar + titanlegeringar) termiskt brott, vilket effektivt förhindrar termisk krypning; Kopparmunstycke, möjliggör 300°C utskrift.

Dubbla fläktar för snabb modellkylning

Varje sida av skrivhuvudet har en modell kylfläkt. Tillsammans kyler de den nytryckta delen snabbt och jämnt. Nu är dina utskrifter alltid i gott skick.
Creality Ender-3 V3 KE - 3D-skrivare


Smart användargränssnitt till hands

Responsivt pekgränssnitt med en intuitiv flikfält; Smart självtest för Z-shift, autonivellering och mer med bara ett tryck; Realtidsmodell, förhandsgranskning och levande grafik av utskriftsparametrar.

Det roliga går utöver utrymmets gränser med LAN-utskrift och molnutskrift. Alla aspekter av din 3D-skrivare kan styras från en PC (med Creality Print) eller en telefon (med Creality Cloud APP) via WiFi. Med flera skrivare online kan du hantera dem effektivt som en printfarm.
Creality Ender-3 V3 KE - 3D-skrivare


Flera filament att skriva ut med

Ender-3 V3 KE kan hantera Hyper PLA, PETG, ABS, TPU(95A) och ASA filament. Välj bara rätt för att skriva ut den vardagsvara, del eller produkt du gillar. Ender-3 V3 KE skriver ut snabbare och bättre med Creality Hyper PLA.
Creality Ender-3 V3 KE - 3D-skrivare
Flera tittade också på