Gratis frakt över 1.500 kr. Vi förtullar!
Hem3D-print3D-Printer
Skriv produktblad

Creality K1C - 3D-skrivare

(1)
Tillhör kategori
3D-Printer
Handla nu, dela upp eller betala senare. Läs mer
kr 7.895,-
3|4|1303
ArtikelID: 63133, Produktnr: 30168
Produktinfo
Tipsa en vän
Recensioner

Produktinformation

600 mm/s utskriftshastighet
Handsfree Auto Leveling
G-sensor för bättre utskrift
Utskriftsvolym: 220x220x250mm
Skriv ut klart ur kartongen
Flexibel byggskiva
Stöder kolfiberfilament
K1C bygger vidare på framgången med den hyllade Creality K1 och är en sluten Core XY FDM-skrivare som klarar hastigheter på upp till 600 mm/s. Designad för att konkurrera med branschens bästa 3D-skrivare, sätter K1C en ny standard med sin helmetallsäkerhet, uppgraderade motorsystem och innovativa byggplatta. K1C:s kapacitet sträcker sig bortom PLA, den är specifikt optimerad för användning av kolfiberfilament, C i K1C står för Carbon. Dessutom kan K1C:s heta ände nå och bibehålla temperaturer på upp till 300 grader Celsius, och dess direktextruder är konstruerad för att bearbeta kolfiberfilament med hög precision
PS! Produkttexten är maskinöversatt från norska.

PS! Produkten kan skilja sig från videon.Läs merKlippet har lagts till som relevant information till produkten, men är inte nödvändigtvis identiskt. Innehållet i en produktvideo, testvideo eller recension kan skilja sig från produkten som säljs. Det kan gälla färger, specifikationer, versionsskillnader, regionala skillnader etc. Det är produktens namn, beskrivning och bilder som du ska hantera vid köp av varan.

OK


Creality K1C - 3D-skrivare


K1, med sin otroliga hastighet, kommer att tända människors entusiasm för 3D-utskrift. En hög hastighet minskar utskriftstiden och ökar effektiviteten. Den använder mindre energi för samma effekt, och därmed mer miljövänlig. Det viktigaste är att den fokuserar på den rena skaparglädjen.

Kungen av fart!

Helt galna 600 mm/s på K1 är 12 gånger snabbare än en farlig FDM 3D-skrivare. Med en acceleration på 20 000 mm/S² tar det bara 0,03 sekunder att leverera full hastighet under 90 % av utskriftstiden. Ny keramisk värmare som omger hela den varma änden värms upp till 200 grader på 40 sekunder och smälter glödtråden direkt. Extrudern är direkt sönderriven och har dubbla högeffektväxlar, och den heta änden har ett titanium heatbreak och kopparlegeringsmunstycke. Hot-end har en maxtemperatur på 300 grader.

Creality K1C - 3D-skrivare


Dubbla fläktar

En stor fläkt på skrivhuvudet med luftkanaler kyler modellen direkt. En 18W extra fläkt i byggnadskammaren förbättrar också kyleffekten.Modellen hårdnar före strängning och vridning. Den tillåter stödfria broar och överhäng.Den senaste egenutvecklade slicern Creality Print 4.3 innehåller rika förinställningar och effektiviserar slicerprocessen i 3 enkla steg. Ännu bättre är det att den driver höghastighetsutskrifter med variabel linjebredd, bågbana och så vidare.

Creality K1C - 3D-skrivare


Speedy Creality OS och hårdvara

K1 använder det smarta Creality OS. Den har ett enkelt användargränssnitt och synkroniserar data och kommandon med PC, telefon, moln och ytterligare moduler. Den snabba 1,2 GHz dual-core-processorn säkerställer enkel höghastighetsutskrift. 8G ROM lagrar upp till 400 modellfiler och möjliggör snabb skrivning och läsning. • Snabbvärmande värmebädd: Värmebädden i aluminiumlegering sprider värmen jämnt och snabbt. Den når 60°C på bara 180 sekunder.
 • Flexibel byggskiva: Klibbig och värmebeständig, den fungerar bra med ett brett utbud av filament. Den fint frostade ytan gör modellbasen snygg och slät. Böjbar för snabb borttagning av tryck.
 • One-touch självtest: Ge en touch och K1 kommer att självtesta extrudern, värmebasen, kameran (tillval), fläkten, nivelleringen etc. Alla avvikelser som upptäcks kommer att visa displayen. Så användare kan fortsätta säkert utan problem.
 • Handsfree automatisk nivellering: Ett antal lastsensorer är inbyggda i värmebasen för att generera ett exakt nivelleringsgaller. Hela processen sker av sig själv efter att utskriften startar. Du behöver inte lyfta ett finger eller vara uppmärksam.
 • Uppkopplad och bekymmersfri kontroll

  K1 kan skriva ut via USB eller WiFi. Med en nätverksanslutning kan K1 styras eller övervakas* på distans från Creality Print eller Creality Cloud APP/WEB. Klusterkontroll är också tillåtet när många K1-skrivare är online. När utskriften är klar eller onormal kommer ett meddelande att skickas till din telefon eller dator. Ingen mer noggrann övervakning Den enhetliga gjutna aluminiumramen på K1 är CNC-bearbetad för att vara exakt och styv. Det möjliggör smidig utskrift i hög hastighet. Och utskriftskvaliteten är utmärkt hela tiden. Inga ringsignaler i hög hastighet

  En G-sensor i skrivhuvudet mäter resonansfrekvenserna för höghastighetsutskrifter och ställer in skrivaren automatiskt för att minska den. Inget mer jävla eller ringande på trycket, delikat konsistens utan Z-band

  Den uppgraderade Z-axeln med mer exakt positionering minskar effektivt Z-bandet. Konsistensen har aldrig varit så subtil.

  Produktrecensioner

  super skriver
  Användaren har endast angett betyg
  02.04.2024 av Ronny G.
  Veldig fornøyd med denne skriveren. Fungerer utmerket rett ut i fra eska med kun enkel montering. Fjerne pakke skum og 3 skruer til buildplate (godt merket med pil). Feste skjerm og dørhåndtak. Har brukt denne masse med Carbon PLA, ASA og mange forskjellige typer PLAer. For høyhastighets utskrift er hyper pla eller pla+ og foretrekke. En bra oppgradering av forgjengeren K1. Har erfaring med begge printerene. NB! Anbefaler å ta ut PTFE tube fra dragcain, slik at fillamentet ikke får så stor vinkel inn til printhodet. Dette for at mer porøse/sprø filament (Carbon, Mattpla bla.) typer ikke skal brekke.
  Detta hjälpte mig 3
  Visar 1 / 1 kommentarer
  Ge din feedback

  Flera tittade också på