Gratis frakt över 1.500 kr. Vi förtullar!
SUMMERSALE! KLICKA HÄR!
NYHET!
Hem3D-print3D-Printer
Skriv produktblad

Anycubic Photon Mono M5s Pro

Tillhör kategori
3D-Printer
Handla nu, dela upp eller betala senare. Walley Läs mer
kr 7.895,-
3|2|1303
ArtikelID: 63837, Produktnr: 29984
LoadWalleyWidget
Produktinfo
Tipsa en vän
Recensioner

Produktinformation

Utskriftsvolym på 5,7L (200x224x126mm)
10,1 tums 14K HD-skärm
Utskriftshastighet upp till 105 mm/h
Luftvärmare och luftrenare
Anycubic har utökat sin Photon-linje med denna M5s Pro-skrivare som erbjuder anmärkningsvärd 14K-upplösning, 150 mm/s maximal hastighet och ett förbättrat intelligent detekteringssystem. Den nyligen tillagda Air Heater & Purifier-modulen integrerar luftvärme med rening, vilket erbjuder oberoende kontroll och enkel installation.
PS! Produkttexten är maskinöversatt från norska.

PS! Produkten kan skilja sig från videon.Läs merKlippet har lagts till som relevant information till produkten, men är inte nödvändigtvis identiskt. Innehållet i en produktvideo, testvideo eller recension kan skilja sig från produkten som säljs. Det kan gälla färger, specifikationer, versionsskillnader, regionala skillnader etc. Det är produktens namn, beskrivning och bilder som du ska hantera vid köp av varan.

OK


Ultrahög 14K-upplösning, minsta detaljer väcks till liv

Photon Mono M5s Pro har en 10,1-tums monokrom LCD-skärm med en upplösning på 13312*5120 och levererar XY-upplösning på 16,8*24,8?m?utskriftsprecision jämförbar med tjockleken på ett hårstrå. Den lätta jämnheten är förbättrad till 85 %, vilket säkerställer de minsta detaljerna och skarpa kanterna.

Anycubic Photon Mono M5s Pro

Luftvärmare och luftrenare

Den nya Air Heater & Purifier-modulen integrerar luftvärme med rening, vilket erbjuder oberoende kontroll och enkel installation. Kåpan är tillverkad av brandsäkert material av teknisk kvalitet som har testats vid 0°C och under kontinuerlig drift i faktiska miljöer, vilket säkerställer säker och långvarig drift i tuffa miljöer.

Kraftfull uppvärmning

Den stöder luftvärme vilket säkerställer lufttemperaturen upp till 40 ? och håller hartstemperaturen över 20 ? före utskrift för att uppnå framgångsrik utskrift även i lågtemperaturmiljöer. Dessutom stöds ett dedikerat rengöringsläge, med en inbyggd högkvalitativ aktivt kolkomponent som effektivt absorberar hartsslam och skapar en bekväm utskriftsmiljö.

Anycubic Photon Mono M5s Pro

Hög hastighet med bra prestanda

Med en genomsnittlig utskriftshastighet på upp till 105 mm/h erbjuder Photon Mono M5s Pro en höghastighetsutskriftsupplevelse. Den använder tredje generationens höghastighets ACF-film med reducerad skalningskraft, vilket säkerställer en hög framgångsgrad samtidigt som den sänker skalhöjden och ökar lyfthastigheten.

Redo att använda

Den antar en helt ny utjämningsfri lösning som, genom den flytande plattformstekniken och interna sensorer, kommer att göra nödvändiga justeringar för att säkerställa att utskriften blir jämn och faller inom ett acceptabelt intervall för att uppnå ett bättre resultat.

Skydda utskriftsprocessen effektivt med smart detektering

En ny hartsdetekteringsfunktion har lagts till, som kan identifiera hartsresterna i tanken genom den mekaniska algoritmen under nedstigningsprocessen för att undvika att skärmen går sönder. Samtidigt, under utskriftsprocessen, kommer AI-algoritmen intelligent att beräkna och justera skalhöjden i realtid enligt modellformen, för att förbättra framgångsfrekvensen för utskrift och utskriftshastighet.

Anycubic Photon Mono M5s Pro

3D-utskrift i Anycubic-appen med ett tryck

Anpassar sig till den nya versionen av Anycubic APP, som innehåller ett stort antal populära förskivade modeller, och kan enkelt slutföra högkvalitativa utskrifter med en knapptryckning. Ett praktiskt hjälpcenter som ger användarna användarvänliga guider och lösningar.
Anycubic Photon Mono M5s Pro
Flera tittade också på