Test 0 varer  i handlekurven
Frakt: SEK 0:- Totalt: SEK 0:- inkl. tull
och moms


Fuel i denne kategorien er kun tilgjengelig i butikk.
Ønsker du fuel tilsendt kan du bestille dette her: Fuel - Sendes


Nitrofuel

Produktnyhet
- %
Rabatt
Optifuel 0/20 Optimix Straight Synth
SEK 372:-

Optifuel 0/20 Optimix Straight Synth

Producent OptiFuel
| Kategori N/A
5-liters kanna med Optimix Straight Synth. Detta är ett bränsle utan nitro, innehåller 20% Klotz syntetisk olja och 80% metanol....

Produktnyhet
- %
Rabatt
Optifuel Optimix 16 EU 5L
SEK 493:-

Optifuel Optimix 16 EU 5L

Producent OptiFuel
| Kategori N/A
5-liters kanna nitrobränsle med 18% olja. Denna är designad för att maximera de nya EU-reglerna och innehåller 16 viktprocent nitro. Lämplig för helikoptrar och flygplansmotorer designade för detta blandningsförhållande....

Produktnyhet
- %
Rabatt
Optifuel Optimix Race 16 EU 5L
SEK 523:-

Optifuel Optimix Race 16 EU 5L

Producent OptiFuel
| Kategori N/A
Optifuel Optimix Race 16 i 5 liters kannor. Denna är designad för att maximera de nya EU-reglerna och innehåller 16 viktprocent nitro. Racingbränsle med 7 % syntetisk olja och 3 % BeNOL ricinolja, totalt 10 %, ej för användning i RTR-bilar....



Se også





Få erbjudande och nyheter först!
Meddela mig

Betal etter varen er mottatt med Klarna VISA mastercard Møt oss på Facebook   Bankenes Betalings Sentral   Posten   Bankenes Betalings Sentral   Få pakken tilsendt med postnord  
     Huvudsidan      Om oss      Kontakta oss      Nätbutiken      Köpvillkor      Integritet
Elefun AS © 2003 - 2022