Gratis frakt över 1.500 kr. Vi förtullar!
HemBåtarBåtar El
Skriv produktblad

UDI Saurus RC Boat - Grön 2.4GHz

Produktinfo
Rekommenderade tillbehör
Delar
Tipsa en vän
Recensioner

Produktinformation

Självrättande skrov
Borstlöst!
57 cm lång
40 km/h!
Stor, snabb och kickass grön! UDI Saurus har en topphastighet på 40 km/h och är 57 cm lång. Saurus har en borstlös motor som är vattenkyld, liksom ESC. Den här båten har en rad smarta och praktiska funktioner som självkorrigering och larm på radion för både dålig signal om du kör för långt bort eller för låg batterinivå och lampor på baksidan av skrovet så att du kan se det ännu lättare i skymningen. Båten levereras färdigmonterad och klar att användas med ett 3s LiPo batteri och laddare för detta. Allt du behöver utöver är 4 AA-batterier till radion och du är redo att ge dig ut och köra.

Rekommenderade tillbehör

PS! Produkten kan skilja sig från videon.Läs merKlippet har lagts till som relevant information till produkten, men är inte nödvändigtvis identiskt. Innehållet i en produktvideo, testvideo eller recension kan skilja sig från produkten som säljs. Det kan gälla färger, specifikationer, versionsskillnader, regionala skillnader etc. Det är produktens namn, beskrivning och bilder som du ska hantera vid köp av varan.

OK
PS! Produkttexten är maskinöversatt från norska.

UDI Saurus RC Boat - Grön 2.4GHz


UDI Saurus RC Boat - Grön 2.4GHz
Nödvändiga tillbehör
 • 4X AA-batterier för radio

 • Specifikationer
  Längd577 Mm
  Bredd135 Mm
  Höjd137 Mm
  Vikt900 G
  KörtidCa 8 minuter
  LaddningstidHandla om. 5h
  ToppfartUpp till 40 km/h
  RäckviddUpp till 100m
  MotorBorstlös
  Batteri3S LiPo 2500mAh med XT60-kontakt (medföljer)
  Radio2,4 GHz

  UDI Saurus RC Boat - Grön 2.4GHz
  Radiosystem
  Den medföljande radion är en pistolradio i standardstorlek med ett bekvämt grepp. Radion ger en räckvidd på hela 150 meter, vilket är mer än tillräckligt för en sådan båt. Den har även larm om signalen börjar bli dålig. Båten är utrustad med en backfunktion som underlättar om du fastnar i ett brygghörn.

  Lågspänningslarm
  UDI har skapat en smart funktion på denna båt där du får ett meddelande på radion när batteriet i båten börjar bli lågt. På så sätt kan du rädda dig i land innan batteriet tar slut. När låg spänning upptäcks på drivbatteriet börjar sändaren pipa som en indikation på att det är dags att gå i land för att ladda.

  UDI Saurus RC Boat - Grön 2.4GHz
  Självrättande skrov
  Båten är designad så att om du har otur och hamnar upp och ner i vattnet så är det inga problem. Genom att först backa på handkontrollen, och sedan full fart, svänger skrovet runt på rätt sätt. Detta sker på grund av skrovets smarta design tillsammans med rotationskraften i motorn när du startar.


  Viktig information för radiostyrda båtar:
  Modellerna är endast avsedda för användning i sötvatten. Kontrollera och dra åt alla skruvar innan båten tas i bruk. Detta gäller särskilt drivningen (propeller, flexaxel, etc.). Det är också viktigt att säkerställa att flexaxeln får tillräcklig smörjning.Läs mer här...
  UDI Saurus RC Boat - Grön 2.4GHz

  Rekommenderade tillbehör

  Varta Industrial Pro AA batterier - 4stk
  3|245|4
  kr 29,-
  3s 2500mAh - 25C - UDI R / C - XT60
  0|0|313
  kr 375,-

  Produktrecensioner

  Tyvärr ingen feedback om denna produkt ännu.

  Ge din feedback
  Produkt
  UDI Saurus RC Boat - Grön 2.4GHz
  Välj betyg
  Rubrik
  Produktrecension
  Riktlinjer
  Produktrecensioner är avsedda för att du ska dela din upplevelse med andra som söker kunskap om produkten. Irrelevant, oriktigt eller stötande innehåll kommer att tas bort.

  Frågor, reklamation e.l: kontakta oss direkt
  Flera tittade också på  Vinn önskelista
  Presenttips 0-500
  Presenttips 500-1000
  Presenttips 1000-2000
  Presenttips 2000-5000
  Presenttips 5000+
  Julkalender
  Present kort