Gratis frakt över 1.500 kr. Vi förtullar!
HemBåtarBåtar El
Skriv produktblad

UDI Venom RC Båt - Orange 2.4G

(32)
Tillhör kategori
Båtar El
Handla nu, dela upp eller betala senare. Walley Läs mer
kr 649,-
3|125|10
ArtikelID: 28768, Produktnr: UDI001-O
LoadWalleyWidget
Produktinfo
Rekommenderade tillbehör
Delar
Tipsa en vän
Recensioner

Produktinformation

Propelloperationen är barnsäker
Område på ca. 150 meter
Lågspänningsalarm
Båten är bara 32cm lång och kör 25km / h! Med toppfart, servostyrd roder, vattenkylning och god räckvidd får du mycket båt för pengarna här. Båten är också självrätande vilket är mycket bekvämt.

Rekommenderade tillbehör

PS! Produkten kan skilja sig från videon.Läs merKlippet har lagts till som relevant information till produkten, men är inte nödvändigtvis identiskt. Innehållet i en produktvideo, testvideo eller recension kan skilja sig från produkten som säljs. Det kan gälla färger, specifikationer, versionsskillnader, regionala skillnader etc. Det är produktens namn, beskrivning och bilder som du ska hantera vid köp av varan.

OK
PS! Produkttexten är maskinöversatt från norska.

Båten levereras helt monterad i lådan. Den levereras med ett batteridrift, laddare, sändare och mottagare. Det enda du behöver komma igång är 4 AA-batterier för sändaren.

UDI Venom RC Båt - Orange 2.4G


Radio System


Den medföljande radioen är en standardstorpistolradio med bekvämt skumgrepp. Radion erbjuder 150 meter, vilket är mer än tillräckligt för en sådan båt. Till skillnad från många båtar i detta prisklass är Venom utrustad med en servostyrning. Du får då noggrann kontroll över båten, vilket gör det väldigt roligare att köra. Båten är utrustad med en omvänd funktion som gör det lättare om du fastnar i ett brygghörna.BMIDradio System


Självriktande skrovBMID

Självriktande skrov


Båten är utformad så att om du är otur och hamnar i vattnet är det inget problem. Genom att först ta det bakre av handkontrollen och sedan full hastighet vänder skrovet runt rätt väg. Detta händer på grund av skrovets snygga konstruktion tillsammans med rotationsstyrkan hos motorn när du applicerar den.


Lågspänningsalarm


UDI har skapat en smart funktion på den här båten där du meddelas på radion när batteriet i båten börjar få låg spänning. På så sätt kan du spara dig på land innan batteriet går ut. När lågspänning detekteras på drivbatteriet börjar sändaren pipa som en indikation på att det är dags att köra till stranden för laddning.

Barn


En annan smart egenskap hos båten är barnsäkerhet. Båtens propeller roterar inte tills båten är på vattnet.BMIDbarn


Motor System


Båten är utrustad med en vattenkyld borstelmotor och 3,7 V LiIon-batteri. Denna inställning ger båten en toppfart på 25 km/h.

Radio System2.4G
Täckning150 Meter
Längd32.4Cm
Bredd8,9
Höjd8,8 Cm
Batteri3,7V LiIon 600mAh
Vikt0.26Kg
RätandeJa
Toppfart25Km/h

UDI Venom RC Båt - Orange 2.4G

Viktig information för radiostyrda båtar:


Modellerna är endast avsedda att användas i färskt vatten. Granska och dra åt alla skruvar innan du använder båten. Detta gäller speciellt för att driva enheter (propeller, flexaxel etc.). Det är också viktigt att se till att flexaxeln får tillräckligt med smörjning. Använd tejp för att försegla runt locket på båten så att inget vatten tränger in.Läs mer här...

Rekommenderade tillbehör

Varta Industrial Pro AA batterier - 4stk
3|938|4
kr 29,-
UDI Venom RC Båt - Svart 2.4G
3|170|10
kr 649,-
UDI001-02 Propeller
3|92|34
kr 35,-
UDI001-08 Venom 600mAh batteri - HVIT plugg
3|85|34
kr 159,-

Produktrecensioner

Liten, kjapp og morsom
Användaren har endast angett betyg
25.07.2014 av KARSTEIN
Gode "kjøreegenskaper" på vann. Utrolig morsom å kjøre spesielt med med litt bølger. Selvrettingsegenskapen fungerer optimalt. Vi kjørte båten i så store bølger at den forsvant under vann og kom opp til overflaten etter ca 5 sekunder og fortsatte kjøringen. Verdt alle pengene. Løp og kjøp!
Detta hjälpte mig 32
GENIAL liten sak!!!
Användaren har endast angett betyg
29.07.2014 av pål71
Rask båt som er utrolig morsom å kjøre :) Idiot som jeg er har jeg brukt den mye i saltvann (!) og det har gått veldig fint. Ingen av skruene på selve båten har korodert utenom den på servoen. Hatt litt problemer med servoen og fant ut at kontakten hadde korrodert og kortsluttet. Renset og satt på krympestrømpe så fungerer det helt fint. En båt jeg kan anbefale alle :) lurt å kjøpe et ekstra batteri for mere kjøreglede
Detta hjälpte mig 25
Batterikapasitet
Användaren har endast angett betyg
30.08.2016 av SVENN ARE
Kul lettkjørt båt, selv for 5 åringen i huset. Tåler en støyt. Dårlig batterikapasitet, 6-7 min max. Har kjøpt 5 ekstrabatterier som kompensasjon, men det er ikke å få tak ekstra lader uten modifisering, så det tar tid å lade opp...
Detta hjälpte mig 9 5
Visar 3 / 32 kommentarer
Visa alla
Ge din feedback

Flera tittade också på